Η ομάδα μας

Η στελέχωση της Β&Κ Τεχνικής γίνεται από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτόνων μηχανικών, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, έμπειρων εργοδηγών, και εξειδικευμένων τεχνιτών. Η εταιρία μας έχει, επίσης, πολύγλωσσο προσωπικό, καθώς συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ πελατολόγιο παγκοσμίως.

Η εταιρία μας δίνει μεγάλη αξία στο ανθρώπινο κεφάλαιο, στο οποίο και επενδύει συστηματικά, καθώς υποστηρίζει θερμά ότι μέσα από αυτό θα έρθει η εξέλιξη. Εντούτοις το προσωπικό που επιλέγεται τοποθετείται σε ανάλογες θέσεις με πολλή προσοχή και ακρίβεια, ώστε να συνοδεύει τον πελάτη από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου επιτυχώς

Αντώνης Βασιλείου

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ανδρέας Κώτσης

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Φίλιππος Αναγνωστίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Γεώργιος Δημητριάδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σάββας Παπαδόπουλος

Πολιτικός Μηχανικός

Χαράλαμπος Κομνηνέλλης

Μηχανολόγος Μηχανικός

Χριστόδουλος Βουγιούκας

Πολιτικός Μηχανικός

Γεώργιος Κώτσης

Μηχανολόγος Μηχανικός

Ελένη Κατσίδου

Μηχανικός Επιστήμης των Υλικών

Γιάννης Φράγγος

Εργοδηγός

Έλενα Μύθημη

Διακοσμήτρια – σχεδιάστρια

Ανδρονίκη Μαυρομάτη

Γραμματειακή υποστήριξη

Όλγα Αγαπίδου

Λογιστήριο

Αλεξία Σταθάκη

Digital Marketing

Χριστόφορος Μπουσκούτας
Μηχανολόγος Μηχανικός

Αίτηση Εργασίας

Θέλετε να ενταχθείτε στην ομάδα μας; Στείλτε μας το βιογραφικό σας.
Η αποστολή του βιογραφικού υποδηλώνει την εκδήλωση ενδιαφέροντος να συμμετέχετε στην αξιολογική διαδικασία, το αποτέλεσμα της οποίας συνεπάγεται με την κάλυψη τόσο της εκάστοτε τρέχουσας θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και άλλων μελλοντικών θέσεων, βάσει των προσόντων και των δεξιοτήτων σας, όπως αναγράφονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Η Β&Κ Τεχνική διατηρεί ένα αρχείο με το σύνολο των βιογραφικών για είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Το σύνολο αυτών των βιογραφικών θα επαναξιολογείται κάθε φορά που θα προκύπτει μία νέα θέση εργασίας στο μέλλον. Με την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, το βιογραφικό σας επρόκειτο να διαγραφεί από το αρχείο μας, συνεπώς, στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνετε στο αρχείο μας, καλείστε να μας στείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας, ακόμη και να μην υπάρχει διαθέσιμη θέση εργασίας.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από το αρχείο μας οποιαδήποτε στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στο info@bktechniki.gr.