Οι Υπηρεσίες Μας

Η παροχή υψηλής ποιότητας αποτελεί βασικό στόχο της εταιρίας και επιτυγχάνεται αφενός μέσω της κατάρτισης, της εμπειρίας και της αγάπης για αυτό που κάνουμε, και αφετέρου μέσω της καλύτερης δυνατής επιλογής των υλικών για χρήση με προσήλωση στον προϋπολογισμό του έργου.

Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει εκτός έδρας έργα με κοινό παρονομαστή την ποιότητα, την ταχύτητα και τη συνέπεια.

Πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας, ο χώρος που θα μας εμπιστευτείτε θα ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, ως προς την αισθητική, την άνεση και την λειτουργικότητα. Σε κάθε είδους συνεργασίας, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει τρισδιάστατα (3D) σχέδια, να επιλέξει- εφόσον το επιθυμεί- υλικά και να τα «δεί» στο μελλοντικό του χώρο, να διαμορφώσει τον προϋπολογισμό του έργου σύμφωνα με τις δυνατότητές του, να πάρει έναν ακριβή προϋπολογισμό για το κόστος κατασκευής και τελικά να πάρει αυτό που επιθυμεί.

Η Β & Κ Τεχνική, εδώ και 16 χρόνια, αναλαμβάνει την κατασκευή και την κτιριακή αναβάθμιση δημόσιων και ιδιωτικών έργων, συμπεριλαμβανομένων θεάτρων, σούπερ μάρκετ, καταστημάτων λιανικής μεγάλων εταιριών, ξενοδοχείων, χώρων εστίασης, επαγγελματικών χώρων, ιδιωτικών κατοικιών κ.ά.

Το κτιριακό κέλυφος είναι η αρχή και το τέλος ενός κτιρίου. Τα θεμέλια, τα δάπεδα και οι τοίχοι αποτελούν την βάση για ένα ανθεκτικό και συμπαγές οικοδόμημα. Η ορθή επιλογή των υλικών και ένας κατάλληλος και προσεκτικός σχεδιασμός μπορούν να προβλέψουν εξαρχής την ποιότητα του έργου.

Εμείς, λοιπόν, συντονίζουμε και υλοποιούμε όλα τα απαραίτητα βήματα για το κάθε έργο της επιθυμίας σας. Για εσάς, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών: από την εύρεση του οικοπέδου/χώρου, την έκδοση άδειας, την αναζήτηση των πλέον κατάλληλων υλικών, την σκυρόδεση και ό, τι συνεπάγεται για την τελική κατασκευή του σκελετού του έργου. Σχετικά με την υλοποίηση βιομηχανικών δαπέδων, συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με τους πλέον αρμόδιους και αξιόπιστους φορείς ανά περιοχή.

Το σκυρόδεμα αποτελεί τη βάση του έργου. Η ορθή παραγωγή και η κατάλληλη τοποθέτηση του σκυροδέματος είναι απαραίτητες για ένα οικοδόμημα χωρίς ρωγμές και μόνιμα σταθερό. Μόνο στην περίπτωση που τα υλικά είναι τοποθετημένα και εγκατεστημένα με εξειδίκευση, μπορεί να εκπληρώσουν σωστά τη λειτουργία τους.

Επιπλέον, το ειδικά σχεδιασμένο σκυρόδεμα εξασφαλίζει όχι μόνο μια λειτουργική, αλλά και μία ελκυστική εμφάνιση της εξωτερικής πρόσοψης και των ορατών επιφανειών. Εμείς, είμαστε έτοιμοι τόσο για μικρά όσο και μεγάλα έργα, είτε χρησιμοποιώντας άμεσα σκυρόδεμα (θεμέλια, πλάκες, τοίχους αντιστήριξης) είτε χρησιμοποιώντας προπαρασκευασμένο σκυρόδεμα (οπλισμένο σκυρόδεμα, σκυρόδεμα για σκάλες, προεντεταμένο σκυρόδεμα για πλάκες, βραχίονες στήριξης κ.ά.).

Καθ’όλη την πορεία του έργου σας παρέχουμε την πλέον λειτουργική λύση όσο αναφορά τις χωματουργικές εργασίες. Η εταιρία μας σας συνεργάζεται με τους πλέον συνεπείς και κατάλληλους προμηθευτές υλικών (π.χ. χαλίκι, άμμος κ.ά.), ενώ μία έμπειρη ομάδα αναλαμβάνει τις διαδικασίες εκσκαφής και ανασκαφής. Δεν έχει σημασία για τον τύπο του έργου (π.χ. ιδιωτικό, βιομηχανικό, retail κ.ά.), η ομάδα μας αποτελείται από τους πλέον αρμόδιους, ώστε να αναλάβει την τοποθέτηση σωληνώσεων θέρμανσης, ύδρευσης και αποχέτευσης.

Επιπλέον, ο σύγχρονος εξοπλισμός μηχανημάτων μας επιτρέπει να τοποθετούμε κανάλια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες εδάφους, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει την ευγενή διάτρηση και γεώτρηση χωρίς κραδασμούς ακόμη και σε πολύ συμπαγή και σκληρά υλικά (όπως γρανίτη) για την τοποθέτηση σωληνώσεων, καλωδίων και γραμμών.

Ειδικά σε παλαιότερα κτίρια με μη σύγχρονες τομές υπάρχουν συχνά μεγάλα ανοίγματα τοίχων, τα οποία απαραίτητα για τη διεύρυνση των δωματίων και την προσαρμογή τους στις διάφορες ατομικές ανάγκες. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την παλαιότητα του οικοδομήματος, καθώς και ανεξάρτητα από τον τύπο του έργου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην κτιριακή αναβάθμιση ή/και την ανακαίνισή του. Η επαγγελματική μας ομάδα φροντίζει για τον εκτεταμένο σχεδιασμό σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες (δομικές αλλαγές, μερικές κατεδαφίσεις, προέκταση χώρου κ.ά.).

Σε κάθε περίπτωση, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αρίστης ποιότητας και συνδυάζονται από την αποτελεσματική και λειτουργική τοποθέτησή τους από έμπειρους επαγγελματίες.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι θέμα αισθητικής. Η αισθητική προβάλλεται όχι μόνο στον εσωτερικό αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην οπτική του κάθε ενδιαφερομένου. Η εταιρία μας σας παρέχει ένα εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να φροντίσει για την αισθητική του χώρου σας, πάντοτε με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Παράλληλα, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τις εξωτερικές σας εγκαταστάσεις, στις οποίες μπορεί να συμπεριλαμβάνονται χώροι στάθμευσης, γκαράζ, κηπευτικές εργασίες κ.ά.

Η Β&Κ Τεχνική σας συνοδεύει από την αρχή μέχρι και το τέλος του έργου, μέσα από μία διαρκή συμβουλευτική και μηχανική-τεχνική υποστήριξη!

Μπορείτε να χτίσετε πάνω μας!

Η Β&Κ Τεχνική προτείνει:

Δημόσια Έργα

...γιατί αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της λειτουργικότητας και της διαχρονικότητας!

Retail

...γιατί αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της αισθητικής και της ποιότητας!

Κατοικίες

...γιατί αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της οικονομίας και της άνεσης!

Η Β&Κ Τεχνική σας προτείνει:

Πράσινο Σπίτι

Το πράσινο σπίτι είναι ένα ενεργειακώς αυτόνομο σπίτι, το οποίο δεν σας επιβαρύνει καθόλου οικονομικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Γρήγορο Σπίτι

Κατασκευάστε γρηγορότερα, οικονομικότερα και σίγουρα ασφαλέστερα το σπίτι σας, από μεταλλικό φέροντα οργανισμό και ξηρά δόμηση!

Διαβάστε Περισσότερα

Έξυπνο Σπίτι

Ένα Σπίτι τόσο «έξυπνο», όσο κι εσύ ! Έχεις άμεσα δυνατότητες ελέγχου, τηλε-εποπτείας και τηλεχειρισμού, μέσω ενός κεντρικού συστήματος.

Διαβάστε Περισσότερα