Εξυνο σπίτι

Αυτοματισμοί

Ένα Σπίτι τόσο «έξυπνο», όσο κι εσύ ! Το «έξυπνο σπίτι» είναι ένα πολύ-σύστημα αυτοματισμού. Έχεις άμεσα δυνατότητες ελέγχου, τηλε-εποπτείας και τηλεχειρισμού μιας κατοικίας ή ενός κτιρίου, μέσω ενός κεντρικού συστήματος όσο μακριά και αν βρίσκεστε και όλα αυτά με ένα χειριστήριο ή από το κινητό, το σταθερό και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δυνατότητες

H Σημαντικότερη δυνατότητα του συστήματος είναι η εξοικονόμηση θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας. Επιτυγχάνεται με τον έλεγχο της θέρμανσης του σπιτιού ανά σώμα (θερμική ενέργεια), και με την εφαρμογή των διαφορετικών σεναρίων φωτισμού τα οποία τίθενται σε λειτουργία, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε απουσιάζει (ηλεκτρική ενέργεια). Επίσης υπάρχει ένας «έξυπνος ελεγκτής», που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατανάλωση νερού και ρεύματος οικιακών συσκευών.

Λειτουργίες

Σημαντικές λειτουργίες όπου καλύπτεται από το πολύ-σύστημα είναι η πυρανίχνευση και η αυτόματη κατάσβεση καθώς και το αυτόματο πότισμα κατά την διάρκεια του οποίου αν υπάρξει διαρροή, θα ειδοποιηθεί αμέσως το κέντρο, και θα κλείσει την κεντρική παροχή νερού της οικίας. Επίσης, αυτό το σπίτι παρέχει ασφαλή και εύκολο τρόπο για να μπαίνετε στο σπίτι χωρίς τη χρήση κλειδιών. Δώστε στα οικεία πρόσωπα μια προσωπική κάρτα πρόσβασης, και ελέγξτε σε κάθε στιγμή την είσοδο/έξοδο από το σπίτι.

Ασφάλεια

Ένα ζήτημα που απασχολεί όλους στην σύγχρονη κοινωνία είναι η ασφάλεια. Έτσι, για την πρόληψη παραβίασης του ιδιωτικού χώρου, πέρα από την διαχείριση των καμερών κλειστού κυκλώματος και του συναγερμού, υπάρχει τώρα και η δυνατότητα προσομοίωσης της ανθρώπινης παρουσίας κατά τη διάρκεια απουσία σας από την οικία. Το σύστημα αυτό μπορεί να αναβοσβήσει τα φώτα του σπιτιού ή του κήπου, ώστε να δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχει κινητικότητα στην κατοικία, και να αποτρέπεται οποιαδήποτε πιθανή διάρρηξη.